Blogini on sekalainen kokoelma omista vähähiilihydraattisista tai gluteenittomista kokeiluistani sekä muista luovista ruokaan/käsitöihin liittyvistä tuotoksistani.
Blogiarkisto
sunnuntai 7. heinäkuuta 2013
Karppaajan Hampurilainen
Lauantai-iltana teimme pitkästä aikaa hampurilaisia Karppaajien tapaan. Leipänä käytimme tietenkin Manteliunelmaleipiä (ohje jo aiemmin blogissani) ja jauhelihapihvit paistoimme grillissä. Hampurilaisen sisään laitoimme salaattia, tomaatin viipaleita, ketsuppia (sokeritonta), sinappia, cheddar-juustoviipaleen ja suolakurkkua (sokeritonta). Tosi herkullista!
Jauhelihapihvit (n. 4 henkilölle)
400 g jauhelihaa
0,5 dl Fibrexiä
1,5 dl ruokakermaa (esim."Kolme juustoa")
1 muna
1 tl suolaa
valkosipulia pilkottuna
mausteita maun mukaan (paprikajauhetta, chiliä,
timjamia, basilikaa)
Sekoita Fibrex maustetun ruokakerman joukkoon. Anna turvota n.10 min. Lisää muut aineet joukkoon. Vaivaa taikina ja muotoile siitä haluamasi kokoisia jauhelihapihvejä esim. leivinpaperin päälle. Paista grillissä valurautaisen parilan päällä kypsiksi.
Tilaa:
Blogitekstit (Atom)