Blogiarkisto

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Mukavaa alkanutta Uutta Vuotta 2014!
Meillä vuosi vaihtui mukavissa merkeissä; hyvässä seurassa ja herkullisen ruuan parissa. Valokuvien ottaminen jäi kyllä ihan liian vähälle, taas kerran. Kuvia taitaa olla vain alkuillan kuohujuoman korkkaamisesta ja loppuillan "jälkiruuasta" eli Irish Coffeesta.
 Iltamme siis alkoi vieraidemme tarjoamalla kultahippuisella kuohujuomalla. Upeita 22 karaatin kultahippusia leijaili laseissa, aika ylellistä juomaa täytyy kyllä sanoa. Kuoharin nimeä en muista, mutta pikkuisen sitä kuvassakin näkyy. Oli vielä hyvän makuistakin juomaa.

Uudenvuodenaaton perinteinen ruoka meillä on ollut jo muutaman vuoden jauhelihatortillat. Se on nopeaa tarjottavaa ja onnistuu mukavasti yhdessä tehden. Meillä oli molempia tarjolla maissipohjaisia tacokuoria sekä perinteisiä vehnäjauhotortillalättyjä. Paistetun ja hyvin maustetun jauhelihan lisäkkeenä oli tietenkin; salaattia, tomaattia, kurkkua, tacokastiketta (sokeritonta Santa Maria Taco Saucea), Santa Marian guacamolea ja  juustoraastetta.
Jälkiruuaksi teimme Irish Coffeet, toisille viskillä ja toisille kylläkin ilman viskiä, maun mukaan. Sokerittomaan Irish Coffeen laitoimme lorauksen viskiä lasin pohjalle, sitten hyvää kahvia ja lopuksi makeutusaineella makeutettua kermavaahtoa päälle. Hyvin tuntui maistuvan kaikille!


Vuoden vaihtumista juhlistimme katselemalla upeita ilotulituksia, miten tänä vuonna olikin erityisen komeita raketteja. Tammikuu alkoi meillä pienellä yöpalalla eli nakeilla ja perunasalaatilla. Näin Uusi Vuosi 2014 oli toivotettu tervetulleeksi!