Blogiarkisto

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Herkkutilaus saapui



Tilasin netistä Yes Delin verkkokaupasta kaikkea kivaa heti kesäloman alkajaisiksi. Sieltä löytyi tomusokeria ( Stevia + tomu karppitomusokeri ), Karppisokeria, Minttusuklaa- ja Mantelisuklaalevyt sekä toffeekarkkeja. Suklaat ja toffeet ovat alkaneet uhkaavasti kadota johonkin, mutta eiköhän niistä vielä pariksi päiväksi riitä :). Tomusokeria aion kokeilla leivonnaisissa, se on minulle aivan uusi ja tuore tuttavuus. Karppisokeria olen käyttänyt ennenkin ruuanlaitossa, mutta kokeilen varmaan jauhaa sitä tehosekoittimessa hienoksi tomusokeriksi. Onneksi nykyään löytyy hyvin kaikenlaisia sokerittomia tuotteita, valikoima on monipuolinen. Taidanpa nyt lähteä  katselemaan  reseptikansiotani, mihin sitä tomusokeria sitten oikein käyttäisin ?






6 kommenttia:

  1. Vau mitä herkkuja. Tuo on kyllä kiinnostavaa, ettet käytä sokeria lainkaan. Mielenkiinnolla kokeilen reseptejäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että aiot kokeilla reseptejäni :).Kyllä herkkuja olivat, varsinkin Mantelisuklaasta tuli heti mun lempisuklaani.

      Poista
  2. Ihana lähetys, odotan innolla omaa lähetystä, tosin ei tuolta samasta paikasta, mutt hilloja ja lemon curdia olisi tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on kätevää tuo netistä tilaaminen :)ja tosi nopeasti, parissa päivässä paketti saapui. Joo, niitä nettipuoteja alkaa olla jo useita nykyään, onneksi :).

      Poista
  3. Löysin YesDelin tuotepisteen Citymarketista ja Prismoissa myydään kaiketi Karppisokeria. Ihanaa, että näitä hiilihydraatittomia sokereita alkaa löytymään myös kaupan hyllyiltä, ettei aina tarvitse tilata netistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Nyt kun rupesin miettimään, niin olenkin nähnyt Citymarketissa sellaisen karppaushyllyn ja näitä samoja tuotteita siellä myynnissä. Pitääpä käydä taas katselemassa :)

      Poista