Blogiarkisto

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ostoskorillinen Ruohonjuuresta
Syyslomalla kävimme Turussa opiskelijatytärtä moikkaamassa ja samalla poikkesimme Ruohonjuuressa. Se on sitten ihana kauppa, tekisi aina mieli ostaa vaikka mitä. Yritin hillitä itseäni, ostaa vain pikkuisen jotain kivaa ja tarpeellista. Ruohonjuurella näkyy olevan verkkokauppakin, joten sieltäkin sitten ehkä voisi joskus tilailla. 
Meillä tykätään le Pain des fleurs  Kastanjanäkkileivistä ja sattumalta ne olivatkin Ruohonjuuressa tarjouksessa, pakkohan niitä oli ostaa. Ne ovat kivoja pikku naposteltavia, voileipäkeksin korvikkeita, juuston kanssa herkullisia. Ainesosina on vain luomuriisijauho, luomukastanjajauho ja merisuola.
Mukaan tarttui myös Frantsilan luomuyrttitilan luomu Nokkosmurske-pussukka. Sitä voi lisäillä maun mukaan ruokiin mm. keittoihin, muhennoksiin, laatikoihin, kastikkeisiin ja leivonnaisiin. Kokeilin jo, ja ainakin porkkanaleipästaikinaan sopi ihan kivasti makua antamaan.
Ostimme vielä luomu Falafel-pyörykkäaineksia, eli kikhernepyörykkäjauhetta. Pakkauksen ohjeen mukaan sisältö sekoitetaan 2,5 dl kiehuvaa vettä ja siitä saisi pyöriteltyä 16 falafelpyörykkää. Katotaan jos tänään vaikka tulisi kokeiltua...
2 kommenttia:

  1. Aikas ihana satsi, käys osallistumassa arvontani, tarjolla hiukan samankaltaisia tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Pitääpä osallistua, kävin jo vähän kurkkaamassa, ihania tuotteita :)

    VastaaPoista