Blogini on sekalainen kokoelma omista vähähiilihydraattisista tai gluteenittomista kokeiluistani sekä muista luovista ruokaan/käsitöihin liittyvistä tuotoksistani.
Blogiarkisto
sunnuntai 10. marraskuuta 2013
Isänpäivän hedelmätäytekakku
Hyvää Isänpäivää!
Hedelmätäytekakku
Kakkupohja:
6 kananmunaa
4 tl Hermesetas-nestettä
1 dl mantelijauhoa
1/2 dl perunajauhoja
1 1/2 tl leivinjauhetta
Erota kananmunankeltuaiset ja -valkuaiset. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja hermesetas-neste vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet, lisää ne sekä valkuaisvaahto keltuaisvaahtoon kevyesti sekoittaen. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 175 asteessa noin 35 min.
Täyte ja kuorrutus:
4 dl vispikermaa
Hermesetas-nestettä
Bona mango-sosetta (lisää makeutusainetta)
1 banaani
limsaa kostutukseen
säilykemandariineja
viinirypäleitä
hedelmäpaloja
hopeahelmiä
Leikkaa kakkupohja puoliksi, kostuta limsalla ja täytä mangososeella, banaaniviipaleilla sekä kermavaahdolla, joka on makeutettu makeutusaineella. Koristele kermavaahdolla ja hedelmillä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti