Blogini on sekalainen kokoelma omista vähähiilihydraattisista tai gluteenittomista kokeiluistani sekä muista luovista ruokaan/käsitöihin liittyvistä tuotoksistani.
Blogiarkisto
sunnuntai 13. lokakuuta 2013
Juustokinkkupannari
Jälleen kerran eksyin tutkimaan karppaus.infon reseptejäni ja löysin vanhan tutun juustokinkkupannarin reseptin. Tämä pannari sopii niin aamupalaksi, iltapalaksi kuin välipalaksikin, ehkä joskus lounaaksikin. Vaihtelua saa täytteitä muuntelemalla, riippuen siitä mitä jääkaapista löytyy. Niin kuin mullakin se punainen paprika sieltä jääkaapista uupui. Hyvää oli tietty ilman sitäkin. Halutessaan voi lisätä 1 kpl tuoretta chiliä tulisuutta tuomaan, itse en ole vielä rohkaistunut sitä kokeilemaan.
Juustokinkkupannari (n.3 annosta)
5-6 kananmunaa
200 g raejuustoa
250 g juustoraastetta
150 g kinkkua
1/2 tai 1 sipuli
1/2 tai 1 paprika
mausteita; esim.valkosipulijauhe, paprikajauhe, basilika
Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Kuutioi kinkku, sipuli ja paprika. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja kaada seos leivinpaperilla vuoratulle korkeareunaiselle uunivuualle. Paista puolisen tuntia 200 asteessa tai kunnes on kypsää.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Olipa hyvä, että postasit tämän, sillä en ole tätä aikaisemmin hoksannut. Vaikuttaa erinomaiselta!
VastaaPoistaKiitti! Olin itsekin iloinen, kun löysin taas tämän reseptin, tuo vähän vaihtelua aamupaloihin :)
VastaaPoistaNäyttää niiiiin herkulliselta. Lauantai-illan herkku kylmän valkkarin kanssa. Nam.
VastaaPoistaAivan, valkkarinkin kanssa sopisi iltaherkuksi. Kiitti vinkistä :)!
VastaaPoista