Blogiarkisto

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Lontoosta terveisiä!Perheemme pitkäaikainen haave toteutui, kun viime viikolla suuntasimme lentokoneella kohti Lontoota. Lähdimme Suomesta perjantaina aamukoneella ja olimme  jo yhdeksältä Lontoon huikeassa vilinässä.

Finnairin koneella lenneltiin.

Lontoossa  oli todella paljon nähtävää, viidessä päivässä ehdimme kokea vasta pienen osan. Ja käveltyä tuli kyllä hurjasti. Liikkuminen metrolla oli aika näppärää, kunhan pääsi selville metroverkoston kartoista. Hankimme heti alkajaisiksi koko porukalle Oyster-cardit, jotta metroilu olisi mahdollisimman edullista. Näillä korteilla pääsi matkustamaan myös busseilla.

Shoppailu oli tietenkin matkan pääasia, joten siihen käytettiin reilusti aikaa. Harrods oli mahtava paikka ja ruokaosasto on kyllä nähtävyys jo sinänsä. "Baareista" olisi saanut ostaa ostereita ja jopa samppanjaa ja kaviaaria. Harrodsilla oli jo oma jouluosastonsakin, kuusineen kaikkineen se oli aivan ihana. Tottakai tuli käytyä Victorias Secretissä, Primarkissa, Hollisterissa, River Islandissa ynnä monissa muissa upeissa liikkeissä.

Nähtävyyksistä kävimme Natural History Museumissa, Victoria and Albert Museumissa, Towerin alueella, Big Ben nähtiin ja London Eye eli se kuuluisa maailmanpyörä.

Natural History Museum oli jo rakennuksena upea.


Big Ben ja paljon turisteja.


Towerin alueella kävimme myös.

Piccadilly Circuksen kuuluisat valotaulut.

Hotellimme oli oikein mukava, pieni ja viihtyisä Caesar-hotelli Bayswaterin alueella. Siitä oli lyhyt matka metroasemalle ja muutenkin alue vaikutti rauhalliselta.

Hotellimme sisäänkäynti.

Se perinteinen poseerauskuvakin piti ottaa...
Kyllä uudestaankin on pakko päästä Lontooseen joskus, on se vaan niin upea paikka...ehkä ensi vuonna ...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti